Vlag NL.png
Vlag FR.png

Rubber gietvloer: voor speelterreinen en sportterreinen!


Een gietvloer is een naadloze, luxueuze rubbervloer die perfect aan de hoge eisen van een hedendaagse speel- & sportvloer beantwoordt: aantrekkelijk, veilig & duurzaam.

 

De specifieke opbouw van de diverse rubberlagen zorgt voor een apart en aangenaam loopgevoel en garandeert bovendien een perfecte waterdoorlaatbaarheid, een extra troef in regenachtige periodes. Onze gietvloeren zijn uiterst multifunctioneel in ontwerp met eindeloze mogelijkheden van uitvoering (kleuren, belijningen, figuren, …). Dit soort vloer kan bijgevolg probleemloos op elke speelplaats of ieder sportterrein worden geïnstalleerd.

 

Speelvloer.be is DE specialist in het aanleggen, renoveren en onderhouden van sportaccommodaties. De vloerconstructies zijn speciaal ontwikkeld voor uiteenlopende weersomstandigheden en tal van sporttoepassingen. Hockeyvelden, speeltuinen, basketbal- en voetbalvelden, zwembaden en atletiek- en skatebanen, maar ook bijzondere functionaliteiten behoren tot de mogelijkheden. Denk aan (multifunctionele) sportvloeren op daken. Wilt u meer informatie of heeft u een speciale wens op het gebied van kunststof (sport)vloerconstructies? Contacteer ons vrijblijvend, wij adviseren u graag!