Vlag NL.png
Vlag FR.png

Attractieve speelvloeren: spelen met vorm en kleur


Inspirerende en kleurrijke speelvloeren nodigen kinderen uit om te spelen. Naast uitnodigend moet een speelvloer vooral veilig zijn! Opgroeien gaat met vallen en opstaan.Vooral kinderen die de wereld om zich heen aan het ontdekken zijn. Geef kinderen het vertrouwen om spelenderwijs te ontdekken met de valdempende (EPDM) speelvloeren. Deze vloeren zijn speciaal vervaardigt om verwondingen tijdens het spelen te minimaliseren en kinderen vrijheid en vertrouwen te geven.

Onze inspirerende rubber gietvloeren voldoen aan de hoge eisen van een hedendaagse speel- & sportvloer: aantrekkelijk, veilig & duurzaam.

 

Prikkel de fantasie van kinderen en creëer een attractieve ruimte om te spelen. Tover de vloer om tot een speelplaats met levendige kleuren en 3D-objecten die naadloos in elkaar overvloeien. Doordat de EPDM-vloer wordt opgebouwd uit diverse kleine onderdelen is het mogelijk om zonder moeite figuren en logo's in de rubberen vloeren en speelelementen te verwerken.

 

Speelvloer.be is DE specialist in het aanleggen, renoveren en onderhouden van speel- en sportvloeren. Het concept wordt aangepast aan uw wensen en huisstijl zodat deze onderdeel wordt van uw verhaal en organisatie. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw concept staat het begrip veiligheid centraal. Onze speelsystemen zijn gemakkelijk schoon te maken, bevatten geen losse onderdelen en zijn TÜV-gecertificeerd. Spelen op een Bexco gietvloer, garandeert u jarenlang, veilig speelplezier! 

Contacteer ons vrijblijvend, wij adviseren u graag!